Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szenvedélyes csók vagy színtiszta hülyeség?

Mindent egy jó Instagram-fotóért, az sem baj, ha belehalunk.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Alaposan megosztja az internet népét Jean and Camille Intagram-fotója, amely „az egyik legvadabb csók” kísérőszöveggel kezdte megosztási-karrierjét.

A pár tagjai tavaly adták fel a jól fizető londoni munkahelyeiket, hogy aztán főállású utazók legyenek és érzéki fotókat posztoljanak utazásikról.

Ilyen a Sri Lanka-i vonaton készült kép is, amelynek hátterében egy csodálatos erdő látható, az előtérben pedig a két főhős, amint éppen önfeledten csókot vált.

Instagram

És ez a csók nemcsak átvitt értelemben veszélyes: a férfi egy kézzel kapaszkodva, háttal lóg ki a vonatlépcsőről a szakadék felett, míg párja egy lábon állva, hátranyúlva kapaszkodik, szintén nem túl stabil pozícióban.

Egymásban való vak hit

– írta többek között Jean and Camille magyarázatként, de a sokat szerint egyszerű hülyeségről, értelmetlen veszélyvállalásról van szó egy magamutogató Instagram-fotóért.

Mások arra hívják fel a figyelmet, hogy akár életébe is kerülhet az olyanoknak, akik szeretik utánozni a példaképeiket.

Instagram

Nem sokkal korábban egy amerikai pár is megbolygatta a kedélyeket egy hasonló Instagram-fotóval. Kelly Castille és Kody Workman Baliból osztotta meg azt a fotót, amin a hölgy egy medence szélén lóg a mélység felett, és csak a férfi tartja vissza a zuhanástól.

Egy szerkesztőség fenntartása nagyon sok pénzbe kerül. Segítsd a Nyugat.hu munkáját, mert a függetlenségnek ára van! December 3-tól 20-ig tartó kampányunkban kétmillió forintot szeretnénk összegyűjteni. Ezt a pénzt elsősorban az újságírók bérére szánjuk, hogy a valóban fontos ügyekkel foglalkozhassanak. Itt támogathatsz és tudhatsz meg többet a kampányunkról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés