Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„3 db. szépen vasalt, kedves ingemet hoztam el” – Kelemen Zoltán búcsúja a bezárt szombathelyi színháztól

Reméljük, csak ideiglenesek kerül lakat az intézményre.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

„Ma 17.15-kor, miután értesítést kaptunk, hogy teljesen bezár a színház ezért mindenki vigye el 17.30-ig az öltözőjéből a mindennapi élethez szükséges ott tárolt holmijait (magam 3 db. szépen vasalt kedves ingemet hoztam el), beléptem az épületbe, mely szinte annyira tartozik az életemhez, mint a kezem, vagy a lábam” – így kezdődik Kelemen Zoltán tegnapi Facebook bekezdése, amely lírai hangon számol be arról, hogyan élte meg a Weöres Sándor Színház alapító színművésze azt, hogy az intézmény – remélhetően csak ideiglenesen bezár.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Kelemen Zoltántól megtudtuk: múlt hét közepén az előadásokat, majd szombaton a próbákat teljesen is leállították.

Mint megtudtuk, bizonytalan ideig fel van függesztve a színház működése.

Hogy meddig, az a helyzettől függ. Azt biztos, hogy kb. egy hétig fertőtlenítik az épületet, addig a dolgozók sem léphetnek be.

Hogy hogyan alakul a színház – a város, az ország és a világ - jövője, az most a nagyobb erők kezében van.

Balikó Adrienn videója a kiürített színházról

"Lidércesen drámai volt ahogyan végigmentem a kihalt folyosókon, ahol még érezni lehetett a színház semmihez sem hasonlítható illatát, de már senkinek nem köszönhettem, senkivel nem évődhettem" – írja Kelemen Zoltán, akinek a sorai között azért ott az optimizmus.

"Aztán még egyszer megsimogattam az asztalomat. Mintha biztattam volna, ne félj öreg, még visszajövök."

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Kultúra

Hirdetés