Szerda reggel bekacsint egy mínusz tízes

Koppant egyet a tél.

A met.hu előrejelzése szerint szerdáig ilyen ködösen döcögünk el, aztán aznap az éjszaka képződött köd, illetve rétegfelhőzet zsugorodik, megszűnik, az ország nagy részén több órára kisüt a nap. Estétől ismét egyre nagyobb területen válik ködössé a levegő, képződnek felhők. Számottevő csapadék nem valószínű. A változó irányú szél általában mérsékelt marad. Hajnalra -9 és +1 fok közé hűl le a levegő. Délután 4 és 9 fok közötti értékeket mérhetünk. Aztán innentől már enyhülve kicsit ugyan, de itt marad a tél eleje. Végül is, mindjárt december lesz.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás