Szerdától útfelújítás miatt útzár lesz Vasváron

A felújítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők.

A Magyar Közút Nonprofit Zrt. beruházásában, saját kivitelezésben meleg aszfaltos burkolatmegerősítéssel megújul Vasváron a Derkovits Gyula utca 463 méter hosszban. A munkálatok várhatóan 2022. augusztus 10-én, szerdán kezdődnek és augusztus 12-ig tartanak. Ezalatt az érintett szakaszon 7 és 19 óra között teljes útzárat vezetnek be a szakemberek.

A lezárás ideje alatt az ott lakók az ingatlanjaikat személygépjárművel 7 óra előtt vagy 19 óra után tudják elérni, napközben az áthajtás nem lesz biztosított. Kerülni a környező utcákban lehet.

A felújítási munkák idején a hosszabb menetidővel számolhatnak a közlekedők, ezért ajánlott még indulás előtt tájékozódniuk a korlátozáshoz, munkavégzéshez kapcsolódó aktuális forgalmi helyzetről a Magyar Közút Nonprofit Zrt. Útinform szolgálatánál, a www.utinform.hu weboldalon, de érdemes navigációs, közösségi autós alkalmazást is használniuk, hogy az optimális útvonalukat megtervezhessék.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek