Péntektől három napig Szerelmesek fesztiválja Szentgotthárdon

Radics Gigi, Gubás Gabi, Malek, Andrea, Charlie, Fenyő Iván, Jordán Adél, Pély Barna. Csak néhány név a vasi kisvárosba érkezők közül. Nem csak szerelmeseknek.

Az idén már ötödször indul a vasi kisvárosban az országosan is egyedülálló, és a régió egyik legnagyobb kulturális eseményévé vált Szerelmesek fesztiválja.

A név is figyelemfelhívó, és onnan ered, hogy a szerelem a művészet legnagyobb múzsája, nincs olyan művészeti ág, amelyiket nem inspirálta ez a természetes emberi érzelem.

Maga a fesztivál éppen arra tesz kísérletet, hogy megmutassa ennek az inspirációnak az eredményét, és az elmúlt öt év igazolja, hogy ez a kísérlet sikeres. Szentgotthárd nincs tízezres lélekszámú, de ebben a pár napban több ismert és méltán népszerű művész fordul itt meg, mint máshol egy év alatt.

Forrás: szerelmesekfesztivalja.hu

Lesz itt kiállítás, az első mindjárt egy szombathelyi művészé, a Prima-díjas festőművész, Masszi Ferenc tárlata a Templomgalériában nyílik a programsorozat elején.

Több színházi és kamaraelőadás lesz, Hámori Gabriella, Szabó Kimmel András, Jordán Adél közreműködésével. Musical, ahol Ganxsta Zolee a nagy apacsot, Winnettout alakítja. Ganxsta különben is nagy kedvelője a városnak, amióta fellépett a Hopplá fesztiválon, többször ellátogatott ide, pihenésként is.

Lesz gyermekprogram a Kishalász zenekarral, és lesznek koncertek. Gubás Gabi, Fenyő Iván, Pély Barna, Radics Gigi, Király Viktor, Charlie, Malek Andrea.

A fesztivál több helyszínen fut, a Színházban, a Kolostorudvarban, a Várkertben. Persze, kísérőprogramok is lesznek, filmfesztivál a Csákányi László Filmszínházban, szerelmes programok a St. Gotthard Spa & Wellness termálparkban, kézműves foglalkozások, játékok, ugrálóvár, és ami ilyenkor még szokás.

Részletesebben:

Forrás: szerelmesekfesztivalja.hu

És még több infó a www.szerelmesekfesztivalja.hu és a www.facebook.com/szerelmesekfesztivalja oldalakon.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra