Tréfának indult, de rengetegen bedőltek a fütyimikulásnak

A megosztókat nem érdekli az eredeti kép, mert azon nem lehet háborogni.

Az elmúlt pár napban rengeteg helyre elküldtük a felháborodást, vagy nevetést kiváltó, pénisz alakú Mikulásról szóló bejegyzésekhez az eredeti fotót, amit kb. negyed óra alatt barkácsolhatott fallosz alakúvá egy mókamester. A megosztókat azonban nem érdekli az eredeti kép, mert azon nem lehet háborogni.

Számunkra hihetetlen, milyen sokan bedőlnek egy egyszerű montázsnak, vagy szerkesztett képnek. Ez történt a pénisz alakú Mikulás képével is, amit magyar megyeszékhelyek nevével küldözgetnek a közösségi oldalakon. Van, ahol politikai üzenetet is csatoltak mellé, miszerint a meleg városvezetés ilyen Mikulással próbálja meleggé tenni az ünnepet is.

Csak nevetnénk rajta, ha erre nem ugranának azok, akik azonnal elhiszik ezt a blődséget. Íme a felháborodást kiváltó Mikulás, ami a bejegyzések szerint Szombathelyen, Szegeden, Budapesten, vagy éppen Győrben áll.

Pénisz alakú Mikulás - csak montázs
TM/Nyugat.hu
Sok hozzászóló bele sem gondol abba, hogy a mérges bejegyzésén rendkívül jól szórakoznak azok, akik tudják, hogy poénról van szó. Az eredeti képről talán kevesebb embernek jut eszébe egy pénisz.
Az eredeti képről már kevesebb embernek jut eszébe a férfi nemi szerv
TM/Nyugat.hu

Mi azt kérjük olvasóinktól, hogy legyen bennük egy egészséges kételkedés az Interneten felbukkanó képekkel kapcsolatban. Természetesen lehet, hogy a második kép a hamisítvány, amit azért gyártottunk, hogy fedezzük a fallosz-Mikulás kihelyezőit, de azért bízunk benne, hogy a józan ész győz.

A Mikulás furcsa sapkája figyelmeztetőleg az ég felé mutató ujjat szimbolizál
TM/Nyugat.hu
A fiatalok körében népszerű TikTok alkalmazást böngészve rengeteg olyan "vicces", spontánnak beállított videót látunk, amiről lerí, hogy megrendezett. Szaporodnak a DeepFake videók is, ahol arc- és hangcserével bárki bármit elmond.  A hozzászólásokat olvasva azonban elkeserítő, mennyien hiszik el ezeket a felvételeket, montázsokat. Tényleg nincs szülő, tanár, ismerős, aki felhívná a fiatalok figyelmét arra, hogy ez kamu, átverés, jó esetben a szórakoztatásért, vagy a lájkokért?
A megosztások számán látszik, hogy sokan elhitték a blődséget
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Sokkoló