Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Tréfának indult, de rengetegen bedőltek a fütyimikulásnak

A megosztókat nem érdekli az eredeti kép, mert azon nem lehet háborogni.

Az elmúlt pár napban rengeteg helyre elküldtük a felháborodást, vagy nevetést kiváltó, pénisz alakú Mikulásról szóló bejegyzésekhez az eredeti fotót, amit kb. negyed óra alatt barkácsolhatott fallosz alakúvá egy mókamester. A megosztókat azonban nem érdekli az eredeti kép, mert azon nem lehet háborogni.

Számunkra hihetetlen, milyen sokan bedőlnek egy egyszerű montázsnak, vagy szerkesztett képnek. Ez történt a pénisz alakú Mikulás képével is, amit magyar megyeszékhelyek nevével küldözgetnek a közösségi oldalakon. Van, ahol politikai üzenetet is csatoltak mellé, miszerint a meleg városvezetés ilyen Mikulással próbálja meleggé tenni az ünnepet is.

Csak nevetnénk rajta, ha erre nem ugranának azok, akik azonnal elhiszik ezt a blődséget. Íme a felháborodást kiváltó Mikulás, ami a bejegyzések szerint Szombathelyen, Szegeden, Budapesten, vagy éppen Győrben áll.

Pénisz alakú Mikulás - csak montázs
TM/Nyugat.hu
Sok hozzászóló bele sem gondol abba, hogy a mérges bejegyzésén rendkívül jól szórakoznak azok, akik tudják, hogy poénról van szó. Az eredeti képről talán kevesebb embernek jut eszébe egy pénisz.
Az eredeti képről már kevesebb embernek jut eszébe a férfi nemi szerv
TM/Nyugat.hu

Mi azt kérjük olvasóinktól, hogy legyen bennük egy egészséges kételkedés az Interneten felbukkanó képekkel kapcsolatban. Természetesen lehet, hogy a második kép a hamisítvány, amit azért gyártottunk, hogy fedezzük a fallosz-Mikulás kihelyezőit, de azért bízunk benne, hogy a józan ész győz.

A Mikulás furcsa sapkája figyelmeztetőleg az ég felé mutató ujjat szimbolizál
TM/Nyugat.hu
A fiatalok körében népszerű TikTok alkalmazást böngészve rengeteg olyan "vicces", spontánnak beállított videót látunk, amiről lerí, hogy megrendezett. Szaporodnak a DeepFake videók is, ahol arc- és hangcserével bárki bármit elmond.  A hozzászólásokat olvasva azonban elkeserítő, mennyien hiszik el ezeket a felvételeket, montázsokat. Tényleg nincs szülő, tanár, ismerős, aki felhívná a fiatalok figyelmét arra, hogy ez kamu, átverés, jó esetben a szórakoztatásért, vagy a lájkokért?
A megosztások számán látszik, hogy sokan elhitték a blődséget
TM/Nyugat.hu

Kedves Olvasó!

Hangot szeretnénk adni nektek! Kérjük, segítsetek nekünk abban, hogy elindítsuk új stúdiónkat, és hogy minél több beszélgetést és videót készíthessünk veletek, nektek!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló