Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Úgy tűnik, a természetanya felügyelet nélkül hagyta az időjáráskapcsolót Szombathelyen

Egy órát sétáltunk a városban, de ezalatt három évszakot is megéltünk.

Forog az időjárás szerencsekereke, ki tudja hol áll meg – gondolta fotósunk, amikor kedden útnak indult. Meglehetősen szeszélyesre sikerült ugyanis a mai időjárás. Először az eső esik, utána jön a havas eső, majd a havazás, ami aztán újra esővé szelídül és újra jön a hó meg a havas eső. Mint valami ördögi kör.

Szeszélyes időjárás
Esőcseppek a tűleveleken.
Mészáros D. Zsolt
Szeszélyes időjárás
Itt már inkább a havas eső az úr.
Mészáros D. Zsolt
Szeszélyes időjárás
Aztán jött a hó, de vajon mikor jön az eső újra?
Mészáros D. Zsolt

Bár a tegnapi hó gyorsan elolvadt, úgy látszik, az időjárás azért még próbál némi téli hangulatot összehozni nekünk. Kinek örömére, kinek bánatára és több-kevesebb sikerrel.

Szeszélyes időjárás
Egy kis tavasz a télben.
Mészáros D. Zsolt
Szeszélyes időjárás
Ha mi nem is annyira, de a gyerekek még tudják élvezni az időjárás eme viszontagságait is.
Mészáros D. Zsolt
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Időjárás

Tovább az oldalra