Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Keresd a nőt: Szétköltözik az angol hercegi testvérpár

Állítólag nem jönnek ki egymással a feleségek.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A ma megjelent angol bulvárlapok gyakorlatilag készpénznek veszik, hogy a közeljövőben szétköltözik az angol hercegi testvérpár.

Sok olvasói kérdés érkezik hozzánk. Mi pedig szeretnénk friss, hiteles híreket adni neked. Támogasd a munkánkat!
Támogatom

Bár állítólag Vilmos és Henrik között sem annyira felhőtlen a viszony, mint amennyire azt sugallani szeretnék, a fő gondot – ahogy az lenni szokott – a két feleség jelenti.

Állítólag a két feleség nem jön egymással, és Meghan (balra) a nehezebb eset.
The Sun

Ők egy ideje már nincsenek jóban egymással, és a sorok között olvasva úgy tűnik, hogy Henrik felesége, Megham a nehezebbik eset.

Ő az aki a palota jóváhagyása nélkül intézi sajtóügyeit az USA-ban, és sok más módon is megnehezíti a körülötte levők életét.

A pletykák szerint az esküvője előtti percekben könnyekig alázta sógornőjét, kritizálta a királynőtől kapott esküvői tiarát és büdösnek találta esküvője helyszínét, a windsori Szent György-kápolnát.

Mindenesetre a kiszolgáló személyzettől már megkapta a Duchess Difficult (problémás hercegné) gúnynevet.

A személyes ellentétek mellett józan érvek is szólnak a szétválás mellett.

Mindkét hercegnek más feladatai és felelősségei vannak, ráadásul Henrik és Meghan babája áprilisban vagy májusban érkezik, így családszervezési okok miatt is célszerű, hogy a pár otthagyja a Kensington-palotát és a windsori Frogmore Cottage-ba költözik.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzásszólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Könnyű

Hirdetés