Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Széttépte a medve az idomárt, aki elfelejtette, hogy rajta van a maszk

A többi dolgozó próbálta kirángatni az idomárt az állat karmaiból.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Egy moszkvai cirkuszban a társulat egyik idomára, Valentyin Bulics, a járványügyi szabályoknak megfelelően arcmaszkban dolgozott a színfalak mögött, az arcát eltakaró kiegészítőt pedig akkor sem vette le, mikor bement a cirkusz egyik medvéje, Jasa ketrecébe.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A férfi elfelejthette, hogy rajta van a maszk, a medve így viszont nem ismerte fel őt és szétmarcangolta. A többi dolgozó azonnal érzékelte, hogy hatalmas a baj és rögtön az idomár segítségére siettek, próbálták kirángatni őt az állat karmaiból.

Az ő elmondásuk szerint a medve szinte teljesen letépte a férfi fejéről a bőrt és a testét is teljesen szétszabdalta. Bulics még élt, mikor kimenekítették, munkatársai pedig azonnal értesítették a mentőket, a férfi azonban a kórházban belehalt a sérüléseibe - írja a Ladbible nyomán a 24.hu .

A kollégái nem tulajdonítottak nagy jelentőséget annak, hogy a férfi egyedül ment be a medve ketrecébe, mivel az állat jól ismerte őt, maga a procedúra pedig egy sima takarítás volt, amit az idomárok mindennap megcsinálnak.

Az esetet követően azonnal vizsgálat indult a cirkuszban, de mint kiderült, minden megfelelt a biztonsági előírásoknak, így az egyedüli elfogadható magyarázat az, hogy az idomár egyszerűen elfelejtette, hogy rajta van a maszk.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Hírek

Hirdetés