Szombathelyi Fidesz: Csak beszélnek, siránkoznak, de a számokkal nincs tisztában az ellenzéknek csúfolt bohózat

Azt mondják, legalább 329,2 milliárd fejlesztési forrást kap a megyeszékhely.

Lapunkhoz is eljuttatott hétfői közleményüket most változtatás nélkül közöljük.

Csak beszélnek, siránkoznak, de még a számokkal sincsenek tisztában az ellenzéknek csúfolt bohózat szereplői.

Az ellenzéki cirkusz alatt Hende Csaba ahelyett, hogy csak beszélne, cselekszik: hosszú ideje azon dolgozik, hogy az általa és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető Miniszter által meghirdetett Szombathely 300 stratégia meg tudjon valósulni.

Hende Csaba már az előző 2014-2020-ig tartó fejlesztési ciklusban is jelentős támogatásokat hozott Szombathelyre. Ez 208,5 milliárd forint volt.

A 2021-2027-es fejlesztési ciklusban megyei szinten mintegy 472 Mrd Ft fejlesztési forrás juthat Vas megyére.

Szombathelyen legalább 329,2 Mrd Ft fejlesztési forrás válik elérhetővé.

Az ellenzéki képviselőjelöltek össze-vissza beszélnek, de még az összegekkel sincsenek tisztában. Amúgy a tények makacs dolgok, egy autóutat például nehéz letagadni, de azért meg lehet próbálni. Aki nem csak beszél, hanem cselekszik, az Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője.

FIDESZ Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek