Szombathelyi Fidesz: Csak beszélnek, siránkoznak, de a számokkal nincs tisztában az ellenzéknek csúfolt bohózat

Azt mondják, legalább 329,2 milliárd fejlesztési forrást kap a megyeszékhely.

Lapunkhoz is eljuttatott hétfői közleményüket most változtatás nélkül közöljük.

Csak beszélnek, siránkoznak, de még a számokkal sincsenek tisztában az ellenzéknek csúfolt bohózat szereplői.

Az ellenzéki cirkusz alatt Hende Csaba ahelyett, hogy csak beszélne, cselekszik: hosszú ideje azon dolgozik, hogy az általa és Gulyás Gergely Miniszterelnökséget vezető Miniszter által meghirdetett Szombathely 300 stratégia meg tudjon valósulni.

Hende Csaba már az előző 2014-2020-ig tartó fejlesztési ciklusban is jelentős támogatásokat hozott Szombathelyre. Ez 208,5 milliárd forint volt.

A 2021-2027-es fejlesztési ciklusban megyei szinten mintegy 472 Mrd Ft fejlesztési forrás juthat Vas megyére.

Szombathelyen legalább 329,2 Mrd Ft fejlesztési forrás válik elérhetővé.

Az ellenzéki képviselőjelöltek össze-vissza beszélnek, de még az összegekkel sincsenek tisztában. Amúgy a tények makacs dolgok, egy autóutat például nehéz letagadni, de azért meg lehet próbálni. Aki nem csak beszél, hanem cselekszik, az Hende Csaba, a térség országgyűlési képviselője.

FIDESZ Szombathelyi Szervezete

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek