Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Négy emeletet zuhant egy társasház vakolata, pont a bejárat elé

Tűzoltók dolgoznak a szombathelyi Perintparti sétány egyik négyemeletes épületénél, ahol komolyabb baj is lehetett volna.

Szombathelyi tűzoltók érkeztek a helyszínre, akik megkezdték a még balesetveszélyesen lógó háló és szigetelőanyag eltávolítását.

t_3a
TM/Nyugat.hu

Az eset során személyi sérülés nem történt.

v_2a
TM/Nyugat.hu

Az egyik házban lakó  asszony elmondta, hogy nagy puffanást hallott és azt hitte, hogy valaki öngyilkos lett. Azonnal lement megnézi, hogy kell-e valakinek segítség és akkor látta, hogy mi történt. Hozzátette, hogy körülbelül egy hónapja fejeződőtt be a tető szigetelése, ami 35 millió forintjába került a háznak. A mostani omlás a tető alatt következett be.

TM/Nyugat.hu
TM/Nyugat.hu

A háztömbben lakik a körzet önkormányzati képviselője és többen jelezték neki, hogy lezuhant a vakolat a tető alól. A tűzoltókat a képviselő riasztotta.

v_1a
TM/Nyugat.hu

A helyszínre érkező szombathelyi tűzoltók emelőkosaras jármű segítségével megszüntették a balesetveszélyes állapotot, leszedték a még lógó és meglazult szigetelést és vakolatot a két lépcsőház között.

t_1a
TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra