Eddig: 1 639 863 / 3 000 000 Ft, 75 támogató. Még8nap.
Légy része az igazságnak!

Szijjártó 160 személyes honvédségi géppel repült Bécsbe

Előtte kiküldte a saját luxus Mercedesét, és azzal ment be a schwechati reptérről a városba.

Az autó saját propaganda videójában láthatók, a repülőt pedig a reptéren fotózta le egy honfitársunk és a nyilvános adatbázisból is látható az útvonala.

A külügyminisztériumtól Bécs belvárosa 240 (!) km, villogó nélkül, 130-al is csak 2.5 óra. A repülő 30-40 percet repül, de oda ki is kell jutni, onnan be is kell menni a városba, így a luxus miniszter kb. egy órát spórolt oda és vissza is. De ez Önöknek alsó hangon 3-4 millióba került - írja közösségi oldalán Hadházy Ákos.

Persze ez aprópénz, pár fillér pl. a lélegeztetőgépes gigantikus, 300 milliárdos csaláshoz képest, de mégis sokat elmond arról, a fél diktatúra miniszterei mennyire elrugaszkodtak a valóságtól és mennyire lenézik saját népüket.

Ez az elképesztő pénzszórás talán még elmehetett (nem ment el) akkor, amikor a nemzetközi kedvező gazdasági helyzetnek és az EU-s támogatásoknak köszönhetően úgy-ahogy eldöcögött a magyar gazdaság. De ma? Ebben a gazdasági helyzetben??? – teszi fel a kérdést Hadházy.

Egyetlen pozitívum: úgy tűnik, Szijjártó stábja is érzi, hogy nincsen ez teljesen rendben. A bécsi kiruccanásról készült propaganda videó ugyanis mélyen hallgat a repcsizésről, csak az autókat mutatja, mintha végig azzal mentek volna - teszi hozzá a képviselő

.
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek

Tovább az oldalra