Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szirénaszó miatt fékezett a sofőr, kisteherautó tolta össze a sort Szombathelyen

A mentők egy fiatal nőt szállítottak kórházba kivizsgálásra a hétfőn délután történt baleset helyszínéről.

A Vörösmarty Mihály utcából zöld jelzésnél akart jobbra, a Hunyadi János utca felé kanyarodni egy Toyota vezetője.

v_03a
TM/Nyugat.hu

A kereszteződés előtt a sofőr szirénaszót hallott és a fékre lépett. A mögötte haladó Suzuki vezetője még meg tudott állni, de az utána érkező Iveco kisteherautó belehajtott a Suzukiba Hármas karambol Szombathelyen January 25. 13:23 , amit a Toyotának lökött.

v_05a
TM/Nyugat.hu

A balesetet okozó sofőr elmondta, hogy elismerte a felelősségét a balesetért és nagyon sajnálja a történteket. Az 1968 óta balesetmentesen vezető férfi szintén hallotta a szirénaszót és látta, hogy a Zanati út felől érkező szirénázó mentőautó jobbra lekanyarodott, nem feléjük tartott. Emiatt dinamikusan haladt a sor után és meg sem fordult a fejében, hogy a sor elején fékbe tapos a sofőr.

v_06a
TM/Nyugat.hu

A balesetet okozó férfi és a Suzuki férfi sofőrje nem sérült meg a balesetben. A Toyota vezetőjét pedig azért szállították kivizsgálásra kórházba, mert gyermeket vár. Információink szerint ő sem sérült meg a balesetben.

v_01a
TM/Nyugat.hu

A Vörösmarty Mihály utcában nagy torlódás alakult ki, amihez hozzájárult az is, hogy néhány sofőr úgy hajtott be a kereszteződésbe zöld jelzésnél, hogy nem tudott tovább haladni, így a keresztirányú forgalmat is blokkolta.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Sokkoló

Tovább az oldalra