Szivaccsal estek neki a Puskin-szobornak a szombathelyi KRESZ-parkban

Fiatal lányok mosták le Puskin szombathelyi szobrát. Gratula csajok!

Pavelkovits Petra, a Kétfarkú Kutya Párt szombathelyi aktivistája vette észre vasárnap délután, hogy két fiatal nő tisztogatja a szombathelyi Kresz-parkban álló Puskin szobrot: „Dolgok, amik visszaadják az emberekbe vetett hitet: a Kresz-parkban sétálgattunk, mikor feltűnt, fiatalok molyolnak, sikamikálnak valamit a Puskin-szobor körül. Fel is kerekedett bennem a kíváncsiság, vajon miben sántikálhatnak.”

Puskin szobor tisztítása
Pavelkovits Petra

A lányok elárulták, szerintük „így van rendjén, szépüljön a város, ráadásul Puskin emléke előtt is tiszteleghetnek ezzel a gesztussal.”

Puskin szobor tisztítása
Pavelkovits Petra

Örülünk, hogy városunkat szépítő kezdeményezésekről hallunk, ha önnek is van hasonló története, ossza meg velünk!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely