Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Új akció Szombathelyen, ami segít lebonyolítani az anyák napját

A Ne cipekedj, Nagyi után újabb kezdeményezés a vásárcsarnokban.

Új programot hirdetett a Vásárcsarnok, mely lehetőséget biztosít mindenki számára, hogy egy csokor vagy cserép virággal, bonbonnal meglepje édesanyját, nagymamáját anyák napja alkalmából – közölte pénteken lapunkkal a városháza.

A programot Szívküldi Anyunak nevezték el, mivel itt nem a nagyik telefonálnak és fizetnek mint a Ne cipekedj, Nagyi programban, hanem az ő gyerekeik, unokáik, akik bár szívesen elmennének és személyesen átölelnék szeretteiket anyák napján is, most nem tehetik a koronavírus-járvány miatt.

Szombathely MJV

A megvalósítás a következőképpen zajlik:

 • a „gyermek” bemegy a piacra – a számára érvényes idősávban
 • kiválasztja a programban résztvevő kereskedőtől a terméket. Eez lehet virág, cserepes növény, dísztárgy, bonbon
 • kitölti az adatlapot - megadja saját elérhetőségét, a címzett nevét, címét, telefonszámát és megjelöli, hogy május 2-án vagy 3-án szeretné-e a kiszállítást
 • átadja a saját kis üdvözlőkártyáját
 • kifizeti a virágot/növényt/dísztárgyat/bonbont
 • és hazamegy
 • És természetesen nem felejti el édesanyját értesíteni, hogy az adott nap délelőtt tartózkodjon otthon.

  A programban résztvevő önkéntescsapat a kereskedőktől április 30-ig megkapja az összesített listát, ennek alapján megtervezi, hány futárra van szükség, összeállítja nekik a kört, majd szombaton és vasárnap a kereskedőktől reggel átvett termékeket a kéréseknek megfelelően önkéntesekkel kiszállítják.

  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Csak Szombathely

  Tovább az oldalra