Egy szlovák férfi 9 milliméteres pisztollyal lövöldözött Keszthelyen

Előtte fogyott némi alkohol is.

Egy 35 éves szlovák férfi november 26-án, szombaton 23 óra 30 perc körül két lövést adott le a levegőbe Keszthelyen.

Mindez egy strand parkolójában, több személy jelenlétében történt – írja a Police.hu.

Police.hu

Ezt követően a férfi autóval elhajtott a helyszínről, de a rendőrök a Bécsi kapu utcai kereszteződésben megállították.

Az ellenőrzés során az egyenruhások ruházatátvizsgálást tartottak, melynek során egy maroklőfegyvert és a hozzá tartozó tárban öt darab 9 milliméteres éles lőszert találtak.

A sofőrrel szemben felmerült az ittasság gyanúja is, melyet a vele szemben alkalmazott alkoholszonda igazolt.

Police.hu

„A keszthelyi rendőrök a férfit elfogták, előállították, majd felfegyverkezve elkövetett garázdaság bűntett, és lőfegyverrel vagy lőszerrel visszaélés bűntett, valamint járművezetés ittas állapotban vétség megalapozott gyanúja miatt gyanúsítottként kihallgatták, majd őrizetbe vétele mellett előterjesztést tettek letartóztatásának indítványozására” – olvasható a közleményben.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló