Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Szombathely is megemlékezik holnap Trianonról

Nemény András polgármester megemlékezésre hív, de a járvány miatti szabályokat azért be kell tartani.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nemény András közleménye:

A trianoni békediktátum 100. évforudulója és A nemzeti összetartozás napjára rendezett szokásos központi megemlékezés a koronavírus-járvány miatt most online lesz megtekinthető: csütörtökön 10 órakor élőben lehet követni az idei rendezvényt a város Facebook-oldalán. Csatlakozzanak minél többen virtuálisan az eseményhez!

Mindemellett azt kérem a szombathelyiektől, hogy aki teheti, velünk együtt vegyen részt azon a civil megemlékezésen, amely június 4-én, 16:30-kor kezdődik a Székesegyház előtti téren. Legyünk részesei együtt annak, ahogy felzúdulnak a harangok a diktátum aláírásának 100. évfordulóján és énekeljük el közösen a Himnuszt.

Minden résztvevőt a járványügyi helyzet miatt életbe léptetett biztonsági szabályok betartására kérünk.

Ugyancsak kérem, hogy akinek lehetősége van, szakítsa meg munkáját csütörtökön fél 5-kor, a vendéglátóhelyeken erre a pár percre szüneteltessék a háttérzenét és a felszolgálást is.

Emlékezzünk a múlt történelmi tragédiájára és tekintsünk bizakodva az összetartozásba vetett hitünkkel a jövő felé!

Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés