Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Rendőrök, volt határőrök emlékeztek meg halottaikról Szombathelyen

Szolgálatteljesítés közben elhunyt rendőrökre és határőrökre emlékeztek kollégáik és családtagjaik Szombathelyen a rendőrkapitányság udvarán és a volt határőrlaktanyában. Videó.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Két helyszínen is megemlékezett halottairól a rendőrség Szombathelyen. A rendőr-főkapitányság udvarán a Rendőrség Hősi- és Szolgálati Halottai Emlékhelyénél, valamint a Söptei úti objektumban, a volt határőrlaktanyában a Határőr Hősök Emlékfalánál gyűltek össze a megemlékezők, köztük a szolgálat közben életüket vesztett rendőrök és határőrök hozzátartozói.

Halottaikra emlékeztek a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon
Halottaikra emlékeztek a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon
Tánczos Mihály
A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az ünnepi beszédet követően koszorúzásra és gyertyagyújtásra került sor. Videónkban a teljes ünnepi beszéd meghallgatható.

Megemlékezés a Vas Megyei Rendőr-főkapitányságon
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés