Szombat délután kormányinfó lesz: netán az árstop végét jelentik be

Egy óra után jövünk az információkkal.

Szombat délutánra váratlanul kormányinfót hirdetett meg a kormány. A délután 13 órakor kezdődő tájékoztatóra szombat reggel érkezett a meghívó, ami annyiból érdekes, hogy a kormányinfót megelőző kormányüléseket általában nem szombatonként tartják - írja a Telex .

Még nem tudni, mit jelentenek be, de épp két hét múlva, október 1-jén jár le a benzinárstop és az élelmiszerárstop, amivel a kormány jóval a piaci ár alatt tartja az árakat. Az árstopok jövőjéről Gulyás Gergely épp a héten nyilatkozta, hogy „legkésőbb a jövő héten” dönt a kormány.

Orbán Viktor miniszterelnök még január 12-én jelentette be, hogy a magas infláció miatt február elsejétől korlátozzák bizonyos alapvető élelmiszerek árát. A kormány először tavaly november 15-én rögzítette 480 forintban a 95-ös benzin és a dízel literenkénti árát szintén a magas infláció miatt. Azóta többször meghosszabbították az árstopokat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet