Szombat: kilenc nap alatt ötödször emelkedik az üzemanyagok ára

Egyelőre megállíthatatlannak tűnik a folyamat.

Ezen a héten szombaton is emelkedik a benzin és a gázolaj nagykereskedelmi ára, ez pedig várhatóan a benzinkutak áraiban is meg fog jelenni - írja a holtankoljak.hu.

A benzinért bruttó 4 forinttal, a gázolajért pedig bruttó 5 forinttal kell magasabb árat fizetnünk a hét utolsó előtti napjától.

Eszerint a kutakon a következő átlagos árak várhatók: 95-ös benzin: 606 Ft/liter, Gázolaj: 627 Ft/liter.

Az elmúlt 9 napban 5 alkalommal változott az üzemanyagok ára, összesítve a benzinért bruttó 15 forinttal kell többet fizetni június 14 óta, míg a gázolaj ára 31 forintot emelkedett ilyen rövid idő alatt - teszi hozzá az üzemanyagportál.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek