Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

A szombathelyi Delphi söpörte be az aranyat a I. Automotive Foci Kupán

A rendezvénnyel beteg gyerekeket is támogattak.

A szombathelyi Delphi csapata szerezte meg a győzelmet az április 17-én Budapesten megrendezett I. Automotive Foci Kupán, miután a büntetőrugó-párbajjal zárult döntőben sikerült felülmúlnia az Opel Szentgotthárd Kft. kispályás együttesét. Így a Delphi vihette el a díszes serleget, és várhatja címvédőként a jövő évi folytatást.

2016-ban először rendezték meg az I. Automotive Focikupát, ami a magyarországi Autóipari beszállító cégeknek és Autógyártó cégeknek hirdettek meg. A torna 56 csapat, mintegy 600 focikedvelőjének részvételével zajlott, Szíjjártó Péter külgazdasági és külügyminiszter fővédnöksége mellett.

Delphi focikupa 2
A képre kattintva galéria nyílik

Nagyon boldogok vagyunk, hogy egy ilyen rangos eseményen sikerült elhoznunk az I. helyért járó kupát. Óriási teljesítmény volt a srácoktól. Minden dicséretet és gratulációt megérdemelnek a játékosok. Küzdöttek a végső erejükig. A cégünk mottójához híven mindenki a kiválóságra törekedett. A közös erőfeszítésünk meghozta gyümölcsét, országos hírnevet szereztünk a Delphi Hungary Kft-nek. Köszönjük a vezetőség támogatását. A jövő évi cél nem lehet más mint a címvédés.

– fogalmazott a Delphi csapatának kapitánya, Pinczés Ferenc.

A rendezvényhez jótékonysági akció is kapcsolódott: a Heim Pál Gyermekkórház Fejlesztéséért Alapítványával közös felhívás eredményeként egy kisteherautónyi játékot és ajándékot tudtak eljuttatni a szervezők a kórházban ápolt gyerekeknek.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra