Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Vidámpark, apamegőrző, gasztrosétány, és még sok extraság a hétvégi gyereknapon

Ez bizony az aktuális programajánlónk, szombathelyi koncertekkel és gyermekforgataggal, megyei kitekintéssel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Gyerekfesztivál és Családi Nap az ŐrvidékHáz és a Gastro Trio szervezésében @ Sportliget Szombathely május 27., 10:00– május 28., 17:00

Koncertek, vidámpark több ezer négyzetméteren, sportprogramok, falusi udvar, állatsimogató, régi mesterségek, civil udvar, apa megőrző, egy hatalmas gasztrosétány és kézműves udvar, mindez a szombathelyi Sportligetben, ráadásul két napon át.

Részletek az esemény Facebook-oldalán:

Szombathelyi Gyerekfesztivál és Családi Nap

Az ŐrvidékHáz, és a Gastro Trio bemutatja: MAGYARORSZÁG LEGNAGYOBB GYEREKNAPJA SZOMBATHELYEN! Idén május 27-28 között megrendezésre kerül az ország legnagyobb Gyerekfesztiválja, és Családi Napja Szombathelyen. Koncertek, vidámpark több ezer négyzetméteren, sportprogramok, falusi udvar, állatsimogató, régi mesterségek, civil udvar, apa megörző, egy hatalmas gasztrosétány, és kézműves udvar teszik még színesebbé az élményt.


Arborétumok napja és családi délután a Kámoni Arborétumban @ 05.27 (Szombat), 15:00

Idén először csatlakozik a szombathelyi Kámoni Arborétum az Arborétumok Napja országos rendezvénysorozathoz. Szombaton az Arborétumok Napján délután a kertben, különböző helyszínen játékok és kézműves foglalkozások várják a gyerekeket. A rendezvény 15.00 - 18.00-ig tart. Részletek a Kámon Arborétum honlapján és közösségi oldalán találhatók. A rendezvény a Földművelésügyi Minisztérium és Magyar Arborétumok és Botanikus Kertek Szövetsége támogatásával valósul meg.

Színes arborétum
Vágvölgyi Bálint

Májusfakitáncolás Körmenden @ 05.27 (Szombat), 15:00

Májusfakitáncolás
Nyugat.hu

Városi gyereknap Rutkai Bori bandájával és sok minden mással @ 05.28 (Vasárnap), 13:00 Agora-MSH

Az idei szombathelyi gyereknapi forgatag új helyszínen, nem szabadtérben zajlik majd, hanem az az AGORA – Művelődési és Sportházban. Ahol az AGORA Gyermek Művészeti Fesztivál szereplőinek műsora után Vitéz László - Az elátkozott kincs kalandjaival szórakoztat a Mesebolt Bábszínház. Érkezik a Rutkai Bori Banda élőzenés koncertjével, a Pizsamátorral.

A legkisebbeknek kínál felfedeznivalókat a babasarok, a Bóbita játszószőnyeg, és az állatok megismerésére a Fekete István Állatvédő Egyesület állatsimogatója.

A nagyobbak sem maradnak tennivaló nélkül. Többféle interaktív játék csábítja kalandozásra őket, míg az „ügyeskezűeket” a kézműves gyermekfoglalkoztatók várják. Az ókori ügyességi, az asztali, logikai és a népi fajátékok kipróbálása után rendőrségi bemutatón pillanthatnak be e titokzatos és izgalmas foglalkozás rejtelmeibe a kíváncsi lurkók.

Program

 • 13:30 Az AGORA Gyermek Művészeti Fesztivál 2017 szereplőinek bemutatója
 • 15:00 Mesebolt Bábszínház: Vitéz László - Az elátkozott kincs
 • 16:30 Rutkai Bori Banda: Pizsamátor - zenés gyermekkoncert
 • Kísérőprogramok:

  Babasátor - Labirintusjáték - Népi játékok - Tudor játékcsalád asztali játékai - Bóbita Játszóház - Kézműves foglalkoztató asztalok - Fekete István Állatvédő Egyesület - Óriás társasjáték: Ott, ahol a kurta farkú malac túr - Sárkányvár: mesebeli játékok - Vasútmodell-bemutató

  A programokon való részvétel ingyenes!


  Gyereknap Kőszegen @ 05.28 (Vasárnap), 09:30 órától

  PROGRAM:

  09.30 – 11.30 óráig horgászverseny a Csónakázó-tónál gyerekeknek (engedély nem szükséges) nevezés: 09.00-tól 09.20-ig a helyszínen
  Jurisics vár:
  Nevezés a versenyekre 13.30 órától!
  14.00 - Óvodás és iskolás kerékpáros ügyességi verseny
  • arcfestés
  • Falak nélküli könyvtár - Észkerék
  • Találkozás a Chernel-kertben gondozott ragadozó madarakkal- Őrségi Nemzeti Park Igazgatósága
  • Írottkő Natúrparkért Egyesület játékai
  BÜTYKÖLDE
  • nemezelés
  • mézeskalács díszítés
  • gyékénymadár készítés
  • Kőszegi Makett Klub foglalkozása
  • színes dobozok készítése

  A gyermekeknek ingyenes ugráló a rendezvény alatt!
  A Kőszegi Tűzoltóság és Rendőrkapitányság bemutatója!

  Információ: 94/ 360-113-as telefonon, és a www.koszeg.hu honlapon


  Gyermeknap Szentgotthárdon @ 05.28 (Vasárnap), 14:00 órától

  Gyermeknap Szentgotthárdon
  Nyugat.hu
  Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
  Hirdetés
  Hirdetés

  Hozzászólások

  A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

  A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés
  Hirdetés

  Programajánló

  Hirdetés