Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Joskar-Ola képviselője nyílt levélben kéri a polgármestert, hogy ragadjon túrabakancsot és tegyenek egy kört a lakótelepen

Kelemen Krisztián szeretné, ha Puskás Tivadar a saját szemével is meggyőződne arról, milyen irdatlan állapotok uralkodnak a városrészen.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A minap érkezett szerkesztőségünkbe az alábbi nyílt levél a Civil Összefogás a Joskar-Ola Lakótelepért Alapító tagjától, melyben őszi sétára hívja a lakók nevében is Puskás Tivadart. Ezzel szeretné ugyanis felhívni a polgármester figyelmét arra, hogy mennyire rossz állapotban vannak a járdák és mielőbbi felújításra szeretné ösztökélni.

Joskar-Ola lakótelep állapota
További képekért kattintson!
Kelemen Krisztián

Tisztelt Dr. Puskás Tivadar Polgármester Úr!

Egy

kellemes

őszi sétára invitálom Polgármester Urat, hogy Ön is meggyőződhessen az őszi Joskar-Ola szépségeiről, a csodálatos, sokszínű lombkoronák nyugalmat árasztó színkompozíciójáról, és mindemellett a Joskar-Ola-i járdák gyalázatos állapotáról!

A Pázmány Péter krt. 42-52. és az 54-64. szám alatti tömbbelsőkben található betonjárdákhoz lassan a túrabakancs viselete ajánlott.

A sétát természetesen annak érdekében kérem, hogy Ön is saját szemével győződhessen meg arról, hogy ezeknek a járdaszakaszoknak a felújítása nem tűr további halasztást. Télen ezeken a gyalogos közlekedés balesetveszélyes, különösen az idősebb Lakók számára. Rossz állapota miatt a teljes csúszásmentesítése szinte lehetetlen.

Amennyiben Önnek is megfelel, találkozzunk 2018. október 29-én, hétfőn, 15 órakor, a Pázmány Péter krt. 42. szám előtt, a tömbbelső felőli oldalon!

Megjelenésére feltétlenül számítok!


Tisztelettel a Lakók nevében:

Kelemen Krisztián

Önkormányzati Képviselő

Oktatási és Szociális Bizottság tagja

Joskar-Ola lakótelep állapota
További képekért kattintson!
Kelemen Krisztián
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés