Többszázan voltak kiváncsiak az első Szombathelyi Képregény Bazárra

Fesztivál hangulat, alkudozás és rajzolt irodalom minden négyzetcentin.

Ideje volt már ennek

- foglalta össze egy látogató velősen, hogy miként is értékeli az első Szombathelyi Képregény Fesztivált. Szombaton ugyanis a Berzsenyi Dániel Könyvtár aulájában igazi geek Mekka várta a műfaj szerelmeseit. Huszonkét árus, köztük kiadók és magángyűjtők várták az olvasókat.

1. Szombathelyi Képregény Bazár
1. Szombathelyi Képregény Bazár
Mészáros Zsolt

Volt itt minden. A '90-es évek klasszikus képregény füzetein keresztül, Biblia vastagságú kemény kötéses gyűjtemények, és a magyar kiadók szerzői címei is felbukkantak.

1. Szombathelyi Képregény Bazár
1. Szombathelyi Képregény Bazár
Mészáros Zsolt

Sok képregény olvasónak egyébként azért is volt élmény a szombati nap, hiszen olyan kiadókkal, alkotókkal rázhattak kezet akiknek a neveit már jól ismerhették, ám eddig személyesen még nem találkoztak.

1. Szombathelyi Képregény Bazár
1. Szombathelyi Képregény Bazár
Mészáros Zsolt

A legmesszebbről egyébként Szegedről érkeztek, de sokan voltak a fővárosból is és természetesen, ha már helyben voltak, akkor jöttek a vasi képregényesek is. Az tuti, hogy sikeres volt a rendezvény, hiszen olvasók és árusok is széles mosollyal távoztak. A folytatás garantált.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra