Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Kiírták a közbeszerzési pályázatot a Szombathely - Kőszeg vasútvonal felújítására

Április 9-ig lehet ajánlatot tenni.

A Szombathely és Kőszeg közötti vasútvonal korszerűsítésének kivitelezésére írt ki közbeszerzést a Győr-Sopron-Ebenfurti Vasút (GYSEV) Zrt. A pályázati kiírás az uniós közbeszerzési értesítőben jelent meg.

A vasútvonal felújításáról egy hónapja írtunk Új állomások és utastájékoztatás: Idén gatyába rázzák a Szombathely-Kőszeg vasútvonalat 2020. January 15. 07:01 , a tervek szerint az idei év közepétől megkezdődhet a kivitelezés: ennek részeként megépül Kőszegen az intermodális csomópont: felújítják az állomás épületét, és korszerű, közös, a vasút és az autóbuszos közlekedést is kiszolgáló peron készül.

A Szombathely-Kőszeg vasútvonalon elvégzik a szükséges pályavasúti munkálatokat, emellett hét megállóhelyen magasperonok épülnek, új peronbútorzattal, esőbeállókkal és térvilágítással.

A munkálatok részeként korszerűbb lesz a vizuális utastájékoztatás is a 18 kilométeres szakaszon - tudtuk meg akkor.

GYSEV

Az közbeszerzési pályázaton ajánlatot április 9-ig lehet tenni, ajánlatot az tehet, akinek az elmúlt három lezárt üzleti évben vasútépítésből és/vagy vágányépítésből és/vagy felújításból legalább nettó 1 milliárd forint árbevétele származott.

A becsült ellenértéket nem közölte a közbeszerzési értesítő, a munkát 15 hónap alatt kell elvégezni. A felújítást az Európai Unió fizeti.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra