Újabb két utca kap ráncfelvarrást Szombathelyen

Már el is kezdődtek a munkálatok.

A napokban megújul a Bem József utca útburkolata a régi buszforduló és a Váci Mihály utca közti szakaszon, valamint a Faludi Ferenc utca a Bakó József, illetve a Kassák Lajos utca közti szakaszán – közölte az önkormányzat a Facebookon.

Horváth Attila alpolgármester, az egyik érintett körzet, az oladi városrész képviselője kedden megtekintette a munkálatokat és egyezetett a helyszínen.

Korábban egyébként egy sajtótájékoztatón elmondta az alpolgármester, hogy a város kitart a járda- és útfelújítási programja mellett.

Szombathely MJV

Az Olad, a mi otthonunk nevezetű oldal pedig azt írta, hogy a Faludi Ferenc utca 12-22. közti szakaszon várhatóan augusztus 10-én, azaz szerda reggel 8 órától 16 óráig dolgoznak majd, így a közlekedés korlátozva lesz: félpályás megoldással lehet majd haladni és a buszok is kerülni fognak.

„Kérjük, hogy az esti/reggeli parkolásnál ezt vegyék figyelembe, ne kelljen a közterületes kollégáknak az autók tulajdonosait keresni, hogy a munkálatok zavartalanul haladjanak” – hívták fel a figyelmet.

Szombathely MJV
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet