Puskás Tivadar is azt mondja, hogy „stop Gyurcsány, stop Karácsony”

Szombathely volt polgármestere is aláírt a Fidesznek.

Új fokozatra kapcsolt nemrég útjára indított kampányában a Fidesz. Múlt hét óta ugyanis sok városban kitelepültek standjaikkal, hogy aláírásokat gyűjtsenek, és bár erős a gyanúnk, hogy ezzel nem fogják megállítani se Gyurcsányt, se Karácsonyt, a szombathelyi Fidesz szerint azért szépen gyűlnek azok a szignók.

Mi több! Kedden még Szombathely volt polgármestere, Puskás Tivadar is kilátogatott a Fő térre, hogy aláírjon a Fidesznek, hiszen mint mondják, „nem szabad visszaengedni a hatalomba a bukott baloldalt”.

Facebook/Szombathelyi Fidesz
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet