Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szombathelyen elmarad a városi bál, a megye Celldömölkön ropja majd januárban

A tavalyi szezonban még együtt bálozott a megyei és a városi politikai vezetés. Ennek most befellegzett.

A szombathelyi programszervezők már a korábbi években is arról panaszkodtak, hogy egyre nehezebb megtölteni a város báltermeit.

Míg korábban januárban és februárban szinte egymást érték az MSH-ban a nagyközönség számára is nyitott bálok, addig mára alig maradt belőlük.

És az elkövetkezendő szezonban ismét eggyel kevesebb lesz: információink szerint ugyanis januárban nem lesz hivatalos városi bál Szombathelyen.

Tavaly (pontosabban 2019 januárjában)- szimbolikusan és valóságosan is - együtt keringőzött a megye és a város Szombathely bálján még Orbán kedvenc minisztere, Gulyás Gergely is táncra perdült 2019. January 13. 11:21 . Amibe vihetnénk politikát is, de inkább arról lehet szó, hogy a báli rotációban a megyei városok között Szombathely volt soron.

Idén januárjában még együtt bálozott a megye és a város
Kovács Dávid

Mint ahogy vihetnénk politikát abba is, hogy az idei szezonban nem lesz városi bál, de inkább arról van szó, hogy az új városvezetésnek egyszerűen nem volt elég ideje és energiája megszervezni az eseményt, illetve gyaníthatóan nem szerepel a prioritások között.

Úgy tudjuk, jövőre pótolva lesz a nagy esemény.

A városi bállal kapcsolatos kérdésünkre Kéner Balázs, a városháza sajtóirodájának vezetője mindenesetre annyit közölt, hogy a témában hivatalosan január elején tartanak majd sajtótájékoztatót.

A megye Celldömölkön nyitja a báli szezont

Bálozik viszont a megye. Vasmegye Facebook-oldalára közzétett plakát alapján az esemény január 11-én (szombaton) Celldömölkön lesz megtartva, politikusi köszöntőkkel, vacsorával, zenével, tánccal, szép lányokkal.

Itt nevezik meg majd az Év Vasi Emberét is.

Vas megye

A báli belépő 10 ezer forintba kerül, és szándékosan nem térünk ki, mert nem ide való, hogy Celldömölk merrefelé található a politikai térképen.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Programajánló

Tovább az oldalra