Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

„Szombathelyért mindent, Szombathelyt semmiért”

Átvette megbízólevelét az első számú választókerület régi-új országgyűlési képviselője, Hende Csaba.

Mint a választási bizottság elnöke, dr. Hollósy Tamás elmondta, az egyes körzetben összesen 70 912 fő jogosult a szavazásra. Ebből 46 255-en voksoltak, 45 852-en érvényesen. Hende Csaba ezeknek a szavazatoknak a többségét szerezte meg, jogorvoslati kérelem nem érkezett. Hollósy Tamás további eredményes munkát kívánt Hende Csabának.

Hende Csaba átveszi a megbízólevelét
Hende Csaba, Puskás Tivadar polgármester és Hollósy Tamás a megbízó levél átadásakor - további képekért kattintson!
Garai Antal Atom

Hende Csaba tömören, csupán egy Éhen Gyula idézettel foglalta össze képviselői hitvallását:

Szombathelyért mindent, Szombathelyt semmiért.

Dr. Puskás Tivadar, Szombathely polgármestere szerint

nagy nap a mai

, hiszen igazolja, hogy jó úton járunk. Ő is megköszönte Hende Csabának az eddigi tevékenységét, és kifejezte azon kívánságát, hogy az elkövetkező négy évben is hasonló szemléletű emberek irányítsák Magyarországot, és képviseljék Szombathelyt.

Hende Csaba átveszi a megbízólevelét
Hende Csaba átveszi megbízó levelét Hollósy Tamástól - további képekért kattintson!
Garai Antal Atom

Egy város akkor mehet előre, ha olyan lakói vannak, akik képviselik érdekeit, mondta Puskás Tivadar. Véleménye szerint Hende Csaba ezt úgy teszi, hogy az mindannyiunk javulására, jobbulására szolgál. Országgyűlési képviselőnek lenni felemelő, és felelősségteljes dolog. Éppen ezért előre is köszöni, hogy Szombathelyt nem adja, és hogy Szombathelyért mindent megtesz.

❤️ Nélküled nem tudjuk megírni! Ajánld fel adód 1%-át a Nyugat.hu-nak
Adószámunk: 18889332-2-18 Nyugat Média és Világháló Egyesület
Segítség és letölthető nyilatkozat ide kattintva érhető el.
Köszönjük nektek! ❤️

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra