A szombathelyi kalapácsos ámokfutó követte el a győri gyerekgyilkosságokat

A férfi 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. Jó magaviselete miatt nemrég szabadult.

Információink szerint a győri gyermekgyilkosságot az a H. G. követte el, aki 2016-ban kalapáccsal támadt alvó feleségére Szombathelyen. A férfi nemrégiben szabadult, a gyermekek láthatáson voltak győri otthonában. A három gyermekből kettőt megölt, majd magával is végzett.

Ahogy arról lapunk is beszámolt Ma: megölte két gyerekét, majd öngyilkos lett egy férfi Győrben 2019. December 15. 18:15 , két gyermek és az apjuk holttestét találták meg ma Győrben, egy lakásban, ahol egy harmadik gyermek is tartózkodott. A 112Press információja szerint a kisgyermek az ablakon keresztül beszélt a hozzájuk érkezőkkel és elmondta, hogy testvérei nem ébrednek fel és az arcukon valami piros van.

Police.hu

A rendőrségi közlemény szerint: "Lakossági bejelentés alapján vizsgáltak át egy győri lakást a járőrök 2019. december 15-én 14 óra 50 perckor. Az egyenruhások az ingatlanban két gyermek holttestét találták meg. A jelenleg rendelkezésre álló adatok alapján halálukat édesapjuk okozta, aki a bűncselekményt követően önkezével vetett véget életének. Holttestére a rendőrök egy másik helyiségben találtak rá. A Győr-Moson-Sopron Megyei Rendőr-főkapitányság emberölés bűntett gyanúja miatt indított nyomozást."[/p

H.G. a Szombathelyi Törvényszék folyosóján 2016-ban Fotó: 112Press
Tánczos Mihály
A 112Press videója a férfi korábbi bűncselekményével kapcsolatban:

Ahogyan arról 2017-ben beszámoltunk Szemétledobóba száműzte felesége a kalapácsos támadót? 2016. May 14. 09:12 H.G. alkoholizálása miatt egyre gyakoribbak lettek a veszekedések a családban, amiből a három kiskorú gyermek sem maradt ki. 2016. májusában a férj egy kalapáccsal lépett alvó feleségéhez és többször a fejére sújtott vele, úgy hogy a szerszám nyele is eltörött. Közben csitította az asszonyt, hogy ne kiabáljon, mert felébrednek a gyerekek. A bíróság a férfit 5 év fegyházbüntetésre és 5 év közügyektől eltiltásra ítélte, jó magaviselete miatt néhány hónapja szabadult és Győrbe költözött. A gyerekektől nem tiltották el, és úgy tudjuk, most voltak nála először azóta, amióta kiszabadult.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló