Nézze, mi minden bújik meg Szombathely rejtett arca mögött!

Köszönjük a Nyugat olvasójának, hogy ezt megmutatja nekünk.

Szombathely pont olyan város, ami így vagy úgy, de megihleti az embert. Legyen szó jó, vagy rossz dolgokról, vagy kósza emlékekről. Olvasónk, Havasi Pál, ezt írta nekünk:

Olvasói fotók/Szombathely arcai
Olvasó/Havasi Pál

"Létezik Szombathelynek egy rejtett, időtlen arca is ami a rohanó ember előtt többnyire láthatatlan marad. Hónapok/évek kitartó munkájával próbálom ezeket a titkos pillanatokat, helyeket és hangulatokat felfedezni, illetve megőrizni és átadni azt a szellemet ami folyamatosan összetartja és élettel tölti meg a mi családunkat - Szombathely városát!" Önök pedig a képekre kattintva lapozgathatnak Pál galériájában.

Olvasói fotók/Szombathely arca
Olvasó/Havasi Pál
Olvasói fotók/Szombathely arca
Olvasó/Havasi Pál
Olvasói fotók/Szombathely arcai
Olvasó/Havasi Pál
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Csak Szombathely