Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Megkaptuk a hivatalos választ, mikor állnak neki a szombathelyi piac felújításának

Viszont a munkálatok idejére is zavartalan működést ígér a fenntartó.

Még szombaton írtuk meg, Nagy a zűrzavar a szombathelyi piac felújítása körül - Körbejártuk, ki mit tud 2018. May 19. 17:07 hogy Szombathelyen járva lépten-nyomon azt hallani, nagy a bizonytalanság a szombathelyi piac felújítása körül, és az árusok maguk sem tudják, ki hol és meddig árulhat.

Másrészt azt is rebesgetik, hogy az utóbbi időben drasztikusan csökkent a forgalom, többen azt sejtik, azért járnak ki a piacra egyre kevesebben, mert elterjedt a híre annak, hogy már be is zárt a vásárcsarnok.

Az összes árus, akivel kint a szombathelyi piacon pár napja beszédbe elegyedtünk, hiányolta a korrekt tájékoztatást, és maguk sem tudták, meddig maradhatnak a bérelt placcokon, mikor kezdődnek a munkálatok. Úgy gondolták, ha fizetnek egy szolgáltatásért, járna nekik legalább annyi, hogy pontosan tudják meg, mire számítsanak.

A szombathelyi vásárcsarnok múlt heti megkeresésünkre reagálva ma elküldte a választ, amiből kiderül:

A felújítási munkák, a sikeres Közbeszerzési eljárás lezárultával kezdődhetnek meg. A piac a felújítási munkák alatt is folyamatosan üzemel.

Ígéretet kapunk arra is, ha friss információjuk lesz, azonnal értesítik a médiát. Addig is, a felújítás részleteiről itt tájékozódhat.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Kapcsolódó cikkeink

Nagy a zűrzavar a szombathelyi piac felújítása körül - Körbejártuk, ki mit tud

Miközben az árusok a csökkenő forgalomról panaszkodnak, aközben maguk sem tudják, mikor indul a felújítás, hova költöznek majd.

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra