Szombathelyi színészekkel készül sorozat Boldog Brenner Jánosról

Jámbor Nándor lesz a főszereplő.

Hét részes tévésorozat készül Brenner János életéről, Szilágyi Andor rendezésében. A projektben több szombathelyi és zalaegerszegi színész is közreműködik, Brenner Jánost pedig a Weöres Sándor Színház tagja, Jámbor Nándor alakítja majd – közölte hivatalos oldalán a színház.

Pap Eszter / Archív

„Sokat jelent számomra ez a szerep és fontosnak tartom, hogy a jelenlegi helyzetben meghalljuk ennek az élettörténetnek az üzenetét, hogy merjünk bátrak lenni, ne veszítsük el életkedvünket és legyünk szeretettel” – mondta a sajtótájékoztatón a fiatal színész.

A forgatás február közepén indul és a tervek szerint május elején ér majd véget. Zömében az eredeti helyszíneken, Szentgotthárdon és környékén forgatnak majd. A sorozat nemcsak magyar, hanem angol nyelven is megjelenik majd, várhatóan még idén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra