Szombathelyi színészekkel készül sorozat Boldog Brenner Jánosról

Jámbor Nándor lesz a főszereplő.

Hét részes tévésorozat készül Brenner János életéről, Szilágyi Andor rendezésében. A projektben több szombathelyi és zalaegerszegi színész is közreműködik, Brenner Jánost pedig a Weöres Sándor Színház tagja, Jámbor Nándor alakítja majd – közölte hivatalos oldalán a színház.

Pap Eszter / Archív

„Sokat jelent számomra ez a szerep és fontosnak tartom, hogy a jelenlegi helyzetben meghalljuk ennek az élettörténetnek az üzenetét, hogy merjünk bátrak lenni, ne veszítsük el életkedvünket és legyünk szeretettel” – mondta a sajtótájékoztatón a fiatal színész.

A forgatás február közepén indul és a tervek szerint május elején ér majd véget. Zömében az eredeti helyszíneken, Szentgotthárdon és környékén forgatnak majd. A sorozat nemcsak magyar, hanem angol nyelven is megjelenik majd, várhatóan még idén.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Kultúra