Szombathelyi tenisz sikerek a fővárosban

Bogár Szabó Éva és Lipták János is aranyérmet szerzett a szenior versenyen.

Budapesten rendeztek nemzetközi szenior teniszversenyt, melyre 21 országból összesen 360 sportoló nevezett. A szombathelyiek kiemelkedő sikerekkel tértek haza a fővárosból: a +80 évesek vegyes páros versenyében Schafer Erzsébet és Rudas Béla második helyezést ért el, utóbbi a +80 férfi egyéni kategóriában is ezüstérmes lett. A +55 évesek korosztályban Bogár Szabó Éva párosban és vegyes párosban is az első helyen végzett, a Young Szenior korosztályban Szabó Tamás a negyedik lett egyéniben, míg a Kőszegi SE színeiben induló Lipták János egyéniben és vegyes párosban is nyert.

Az aranyérmesek
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport