Szombathelyiek egymás közt két győztes meccs után

Schäfer András készített interjút Perl Zoltánnal az M4 Sport csatornán.

Tegnap este a televízió nyilvánossága előtt a Falco KC a kosárlabda bajnoki döntő első meccsén legyőzte az Egis Körmendet. Előtte egy nappal szintén a televízió nyilvánossága előtt a magyar labdarúgó válogatott 4:0-ra legyőzte Angliát. Mindkét meccsnek volt szombathelyi főszereplője, Perl Zoltán a Falco legjobbja volt, és jó barátja, a szombathelyi születésű Schäfer András is kiválóan játszott a maga fellépésén.

A két fiú régóta jó barát, az angliai meccs után Schäfer egyből hazarepült, és meg sem állt Szombathelyig, hogy láthassa barátját a parketten, ráadásként pedig a győztes meccs után ő készített interjút Perl Zoltánnal, amit az M4 Sport Facebook oldala így vezetett fel: „Wolverhampton Szombathely Schäfer András a kedd esti angolok elleni 4-0-s siker után szerda este már a Falco-Körmend kosárlabda bajnoki döntőn tűnt fel és ha már ott volt, meginterjúvolta a mérkőzés legjobbját, a 28 pontos Perl Zoltánt.”

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű