Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Segítsen megtalálni Bálintot! Keresik a francia férfit, aki Szombathelyről lopott el egy kisfiút - FRISSÍTVE

Kedden délután egy szombathelyi bölcsőde elől vitte el jogtalanul a kisfiút az apa.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

A Szombathelyi Rendőrkapitányság Bűnügyi Osztálya körözi a 2 éves gyermek Varró Leon Bálint, szombathelyi lakost és Patrick Royer 46 éves francia állampolgárságú férfit, aki valószínűleg a gyermek apja.

A jelenlegi adatok szerint a férfi a gyermekkel együtt 2015. december 8-án (kedden) 17 óra körüli időben Szombathelyről ismeretlen helyre távozott. Az apa és gyermeke megtalálásában a rendőrség a lakosság segítségét is kéri.

Patrick Royer (46) - a francia férfit körözi a magyar rendőrség
Vas MRFK - Körözési kép

A közzétett fotóval ellentétben a férfi jelenleg csak az állán hord szakállt, a haja pedig nagyon rövidre van nyírva.

Varró Leon Bálint (2) ezt a kabátot viselte, amikor az apja elvitte

A rendelkezésre álló információk szerint a gyermek a fényképen látható kabátot viselte, amikor apja elvitte.

Aki a képen látható személyek jelenlegi tartózkodási helyéről információval rendelkezik, hívja a 06/94/521-090-es telefonszámot, vagy névtelensége megőrzése mellett tegyen bejelentést a „Telefontanú” ingyenesen hívható 06/80/555-111-es zöld számán (hétfő-csütörtök: 8-16 óra között, péntek: 8-13 óra között), vagy a 107-es, 112-es központi segélyhívó telefonszámok valamelyikén!

Varró Leon Bálintot az apja vitte ismeretlen helyre
Vas MRFK - Körözési kép
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés
Hirdetés
Tovább az oldalra