Sztrájkolnak az RTL vágói, még a hétvégi The Voice adás is elmaradhat

Ha nincs megegyezés a vágókkal, ők akár azt az ütőkártyát is készek bevetni, hogy nem vágják meg a főműsoridős kiemelt showműsorba szánt anyagokat.

A Media1 számolt be arról, hogy figyelmeztető jellegű munkabeszüntetést és utcai demonstrációt tartottak hétfőn az RTL Magyarország XXII. kerületi székháza előtt az RTL műsorait vágó személyek, mintegy 40 fő.

A tiltakozók azonnali béremelést, jobb munkakörülményeket és a szerződéses viszonyok rendezését követelik. A demonstráció után virágokat osztottak az épületben, hogy az RTL-esek figyelmét így is felhívják a szerintük mostanra tarthatatlan helyzetükre.

Az RTL is reagált az eseményekre: a Media1 érdeklődésére hétfőn délután közölte, hogy a műsorait készítő gyártópartnereivel állnak kapcsolatban az érintettek, tehát nem az M-RTL alkalmazottai. Hozzátették, az RTL Magyarország bízik benne, hogy a vitás kérdések mielőbb rendeződnek, és nem sérülnek a nézők érdekei a konfliktusban.

A Media1 információi szerint az elégedetlenség a vágók körében ugyanakkor olyan nagy és annyira eltökéltek, hogy ha csütörtökig sem születik megegyezés velük, akkor például a The Voice című nagyszabású zenéi tehetségkutató most következő hétvégi adásának vágási és egyéb műszaki teendőit sem fogják elvégezni . írja a lap.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek