Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Ismét Szuhai Viktor lett a DK elnöke Vas megye 1. választókerületében

Tisztújítást tartott a DK helyi szervezete.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Most zajlanak a Demokratikus Koalíció (DK) választókerületi szervezeteinek tisztújításai. Vas megye 1. választókerületében (Szombathely és 11 környező település) ismét újraválasztották választókerületi elnöknek Szuhai Viktor önkormányzati képviselőt, tanácsnokot. Újraválasztották Vörös-Budai Mária ügyvezető alelnököt, és Illés Lászlóné elnökségi tagot is.

Szuhai Viktor
Mészáros D. Zsolt

Az elnökségbe két új tagot is megválasztottak, Süket Sándort és Versegi Valentint. A most megválasztott elnökség két évre kapott megbízatást, tehát ők fogják vezetni a 2022-es országgyűlési választáson is Vas megye 1. választókerületében a DK szervezetét.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés