Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Ilyen lett Sopron vadiúj, 14 milliárdos uszodája

A nyilvánosság és a sajtó egy részének kizárásával, feszített víztükör mellett adták át Sopron legújabb attrakcióját, mely a lakosság szavazatainak megfelelően a Lőver Uszoda nevet kapta.

A mintegy 14 milliárd forintos beruházás a Modern Városok Program keretében valósult meg, az építkezés kivitelezője pedig a West Hungária BAU Kft. és a Fertődi Építő Zrt. volt.

Keszei László

Az uszodában pedig helyet kapott egy 25 méteres verseny- és bemelegítő medence úszáshoz, vízilabdázáshoz, szinkronúszáshoz, valamint egy 50 méteres versenymedence úszáshoz és vízilabdázáshoz, emellett két tanmedence is készült babaúszáshoz, óvodai és iskolai úszásoktatáshoz.

Keszei László

Az átadó a nyilvánosság és a sajtó egy részének kizárásával, feszített víztükör mellett zajlott. Sopron legújabb attrakciójátnak nevét egyébként a lakosság szavazta meg, választásuk a Lőver Uszoda névre esett.

Keszei László

A Lőver Uszodában a magyar női vízilabda válogatott edzőtáborával kezdődik meg a sportélet, melynek során szombaton egy válogatott gálameccsre is sor kerül.

Keszei László

Vasárnap reggel pedig az uszoda a nagyközönség előtt is megnyitja kapuit.

Keszei László
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Közélet

Tovább az oldalra