Születésnapja volt a magyar First Ladynek

Nagy volt a verseny, hogy ki köszönti fel hamarabb.

Augusztus 15. Nagyboldogasszony ünnepe, de aki igazán jó pontokat szeretett volna szerezni a közösségi médiában, annak egy másik jeles napra is figyelnie kellett: hétfőn ünnepelte a szülinapját a miniszterelnök felesége, Lévai Anikó.

A Fideszben már őt is illik nyilvánosan felköszönteni, szerencsére erre is van központi szöveg- és emojikészlet.

Az Orbán házaspár
Facebook
A fideszes képviselők közül először Zsigmond Barna Pál kapcsolt, aki már reggel 8:12-kor kiírta, hogy „Ma ünnepli születésnapját Lévai Anikó. Isten éltesse!" - idézi a 444.

A második legjobb időzítés meglepő módon a NER sokadvonalából érkezett: Renge Zsolt 8:32-kor kirakta ugyanazt a szöveget és hangulatjeleket, mint Zsigmond Barna Pál: „Ma ünnepli születésnapját Lévai Anikó. Isten éltesse!”

A fényképválasztásnál ő sem feledkezett meg Orbán Viktorról.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű