Szünetel a vízszolgáltatás az egyik szombathelyi utcában pénteken

Szombathelyen ivóvíz hálózatjavítás miatt 2024. március 01-jén (péntek) 09:00-11:00 között a vízszolgáltatás szünetel SZOMBATHELYEN A LOSONC UTCÁBAN. A vízszolgáltatás helyreállítása után a víz elszíneződése várható, mely az egészségre ártalmatlan. Kérjük, hogy a meghatározott napon a munkálatok idejére a szükséges vizet előre vételezzék, illetve a jelzett időpontban ne működtessék a mosógépeket, mosogatógépeket.

"Szombathelyen ivóvíz hálózatjavítás miatt március 1-jén (péntek) 09:00-11:00 között a vízszolgáltatás szünetel a Losonc utcában" - írja a VasiVíz honlapja.

A vízszolgáltatás helyreállítása után a víz elszíneződése várható, mely az egészségre ártalmatlan.

A szakemberek azt kérik, a meghatározott napon a munkálatok idejére a szükséges vizet előre vételezzék, illetve a jelzett időpontban ne működtessék a mosógépeket, mosogatógépeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek