Szünetel a vízszolgáltatás hétfőn a szombathelyi Pázmány Péter körúton

De nem minden házban.
"Értesítjük Tisztelt Felhasználóinkat, hogy Szombathelyen ivóvíz hálózat javítás miatt 2024. április15-én (hétfő) 8-16 óráig vízszolgáltatás szünetelni fog a Pázmány Péter körút 5-7-9. szám alatt" - írta a VasiVíz Zrt. honlapja.

A vízszolgáltatás helyreállítása után a víz elszíneződése várható, mely az egészségre ártalmatlan. Azt kérik, a meghatározott napon a munkálatok idejére a szükséges vizet előre vételezzék, illetve a jelzett időpontban ne működtessék a mosógépeket, mosogatógépeket.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hírek