Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Szupermini tornát tartottak a szombathelyi, zalai és győri hokisok

Négy csapat csapott össze.

Szupermini tornát rendeztek nemrég a dunántúli jégkorongosok, melyen négy csapat mérkőzött meg egymással. A szombathelyiek ismét két csapattal állhattak ki a legkisebb zalaegerszegi és a győri hokisok ellen. Ez alkalommal pedig, mint a szervezők mondják, igyekeztek kiegyenlített erőviszonyokat összeállítani, így mind a fehér, mind a piros csapatban voltak tapasztaltabb és kezdő játékosok is.

A fehérek elsőre az Egerszegi Titánok gárdája ellen léptek jégre, ahol szoros, jó tempójú meccset játszottak, a pirosak pedig Titánokkal néztek farkasszemet. A fehérek másodikként a győriekkel mérkőztek meg, a lendület továbbra is kitartott és eredményes két meccs után tudtak szünetre menni. A piros együttes a Győri NEMAK csapatával csapott össze.

Balról jobbra álló sor: Raffai Mór, Velladics Gergely, Tóth Kornél, Fullár Zsigmond, Lengyel Noel, Bereczki Péter, Velladics Bence, Alapi Rebeka, Göncz Hanga. Balról jobbra térdelő sor: Sipos Botond, Mazzag Lőrinc, Németh Nimród, Szolga Bence, Kovács Huba, Major Márton, Szopori Benett, Kovács Kornél. Kapusok: Tóth Noel, Cziráki Levente. Edzők: Petényi Szilvia, Göncz Szabolcs
Szombathelyi Pingvinek Jégkorong Klub

A torna második részében a két Pingvin-gárda mérkőzött meg egymással, ahol egy igazán kiegyenlített és izgalmas összecsapást láthattak az edzők és a nézők. A fehér csapat utolsó meccsét újfent az Egerszegi Titánokkal játszotta, azonban az első találkozóval ellentétben most inkább a zalaiak bírták jobban. A pirosak pedig ismét a győriekkel meccseltek zárásként.

„A játéknap nagyszerűen sikerült, sok kis Pingvinünk szerzett gólt, aminek az online közvetítéseken keresztül örülhettek szüleik, rokonaik. A rendezésben sok szülő is aktívan részt vett, melyet ezúton is szeretnénk megköszönni!” – mondta lapunknak Göncz Szabolcs edző.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sport

Tovább az oldalra