„Nem akartam elütni, de nem tudtam kikerülni”

Takarásból lépett az autó elé egy gyalogos Szombathelyen.

Egy parkoló Hyundai személyautó mögül lépett az úttestre egy férfi 7 óra előtt a Bartók Béla körúton. Az érkező Fiat vezetője próbálta elkerülni az ütközést, de az autó elsodorta a 65 éves férfit.

Személyi sérüléssel járó közlekedési baleset történt pénteken reggel a szombathelyi Bartók Béla körúton. A kórház irányából a Rohonci út felé tartott egy Fiat személyautó, amikor a menetiránya szerinti jobb oldalról egy gyalogos lépett az úttestre egy parkoló Hyundai takarásából - jelentette munkatársunk a helyszínről.

Takarásból lépett az úttestre a gyalogos, az érkező Fiat elsodorta
TM/Nyugat.hu

Egy szemtanú elmondása alapján az autót vezető fiatal nő próbálta elkerülni az ütközést és jobbra húzta a kormányt, így a néhány lépést már megtett férfit az autó bal elejével sodorta el.

A Fiat vezetője próbálta elkerülni a balesetet, de így is elsodorta a figyelmetlen gyalogost
TM/Nyugat.hu

A gyalogos a földre esett és beverte a fejét. A mentők a Markusovszky kórházba szállították. Az elsődleges adatok alapján nem szenvedett súlyos sérülést.

Figyelmetlenül úttestre lépő gyalogost sodort el egy Fiat Szombathelyen
TM/Nyugat.hu

A Fiatot vezető fiatal nőt nagyon megviselte a baleset. A férfi közelben lakó hozzátartozója bocsánatot kért tőle és biztosították róla, hogy az autójában esett minden kárt megtérítik.

Az autóban esett kárt kifizetik a gyalogos hozzátartozói a sofőrnek
TM/Nyugat.hu

„Nem az autóm miatt aggódom, hanem a gyalogos miatt. Nem akartam elütni, de nem tudtam kikerülni. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi komoly baja. Vérzett a feje, amikor betették a mentőbe” - törölgette a könnyeit a sofőr.

Kisebb torlódás alakult ki a helyszínen
TM/Nyugat.hu

A helyszíni szemle ideje alatt kisebb torlódás alakult ki. Az úttest a korábbi havazás miatt még enyhén hókásás volt, azonban emiatt a járművek fékútja is megnő. Kérjük a gyalogosokat, hogy erre is legyenek tekintettel és fokozott óvatossággal, körültekintés után keljenek át az úttesten!

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? A szerkesztőségünkkel szeretne közölni valamit? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: [email protected]

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló