Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Találkozzon újrakezdő vállalkozásokkal! - Egy új, egy innovatív workshop forma

Egy olyan módszertan, amely már területeken és régióban is alkalmazható.

A „Találkozzon a túlélőkkel” B2B mentor workshop összefoglalója bemutat egy validált módszertant arra, hogy hogyan lehet az újrakezdő vállalkozásokat különböző eseményekbe bevonni, amelyek középpontjában az interaktív B2B és a tudás megosztása áll. Az ilyen rendezvények szervezésének módszertanát és keretfeltételeit érthető módon mutatja be a tanulmány, hogy e tematikus területen a jövőbeni erőfeszítések eszközeként szolgálhasson, de alkalmazható más területekre is.

A „B2B mentor workshop-ok” egy interregionális és ágazatközi tanulási tevékenység szerves részét képezik, mivel a rendezvények a tapasztalatok cseréjére összpontosít a már sikeres, de korábban újrakezdő vállalkozók, a sikertelen vállalkozók és az olyan vállalkozók között, akik másoktól tanulni akarnak. Ezenkívül a workshop-okon és a projekt egyéb tanulási tevékenységeiben összegyűjtött ismeretek és tapasztalatcserék hozzájárulnak a projekt eredményeinek regionális átültethetőségének biztosításához, és ezek beépítésre kerülnek az újrakezdő vállalkozók EUSDR stratégiájába is.

A „B2B mentor workshop-ok” célja a sikeres újra-vállalkozok kiemelkedő történeteinek bemutatása, valamint a veszélyes helyzetek leküzdéséhez és vagy a vállalkozások újraindításához szükséges tapasztalatok megosztása. A „B2B mentor workshop” célja, hogy elősegítse a tapasztalatok és ismeretek cseréjét a sikeres újra-vállalkozók, a nehéz pénzügyi helyzetben lévő, a nemrégiben elindult, a csődbe ment vagy sikertelen vállalkozók, politikai döntéshozók, pénzügyi közvetítők és befektetők, között. A rendezvény ezen kívül mentorálás biztosításával támogatja az újrakezdő vállalkozók piaci belépését.

Az tanulmány bemutatja a projekt különböző partnerországaiban alkalmazott és hitelesített módszertant, amelyet más területeken és régiókban is alkalmazható. E célból a Centre for Social Innovation (AT) - a DanubeChance 2.0 projekt partnere - interaktív workshop tervezetet dolgozott ki.

Ennek értelmében az eseménynek lehetővé kell tennie a fent leírt célcsoportok számára a sikertörténetek meghallgatását, valamint a már sikeres újrakezdő vállalkozók, és az üzleti támogató szervezetek tapasztalatainak megismerését.

A teljes tanulmány itt érhető el .
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

(X)

Tovább az oldalra