Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tanácstalanság az Indexnél: nem nagyon van mit a címlapra tenni

Bloggerek írásaival töltenék fel.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Nem igazán halad az Index új stábjának toborzása, ezért alternatív módszerekkel próbálnak friss tartalmat keresni az újság címlapjára. - írja a 444.hu - Az Indexnél fennálló bizarr viszonyokat jelzi, hogy ezzel egy külsős cég, az az Indamédia foglalkozik, amelynek papíron semmi köze ahhoz, hogy mi jelenhet meg az Indexen. Az Indamédia 50 százalékos tulajdonosa Vaszily Miklós, a kormány médiaügyi végrehajtója.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

Az Indamédia tulajdonában álló blogszolgáltató, a blog.hu felületén ugyanis felhívás jelent meg az amatőr bloggerekhez, amiben azzal kecsegtetik őket, hogy ebben az átmeneti helyzetben az úgynevezett blogketrecen, vagyis a blog.hu-s posztok hagyományos ajánlófelületén kívül is megjelenhetnek a posztjaik az Index címlapjának felső részén.

"Biztos tudjátok - ki ne tudná - hogy komoly változások vannak az Index szerkesztőségében. Ezek egyik hozadéka most, hogy lehetőség nyílt arra, hogy a blog.hu-s tartalmak az Index címlapon blogketrecen kívül is megjelenjenek" - vezeti fel a témát a vonatkozó bejegyzés. Ami rögtön egy jókora önellentmondással folyatódik, miszerint "A szerkesztőségtől kapott információk szerint az Indexen semmilyen tartalmi irányváltás nem várható."

Miközben mi lehetne nagyobb tartalmi irányváltás, mint az a puszta tény, hogy az Index címlapját már nem is, vagy nem csak indexesek szerkesztik? - teszi hozzá a 444. A bejegyzés ezt világosan meg is mondja: "A blog.hu és az Index címlapszerkesztői közösen választanak a blog.hu-n született írásokból, melyek elsőként az Index címlapjának tetején, a hajtás feletti blokkban kezdik meg pályafutásukat." A posztból az is kiderül, hogy a szerzőknek lehetőségük van arra: a szerkesztőfelület megfelelő részén jelezzék, ha nem szeretnék, hogy a posztjuk kikerüljön az Index-címlapra.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Közélet

Hirdetés