Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tánc után halt meg egy 27 éves fiatal egy szombathelyi szórakozóhelyen

Az Óperint utcában történt tegnap este. A fiatal azt mondta társainak, hogy nem lát.
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Tánc után lett rosszul a fiatalember. A társai azonnal megpróbálták újraéleszteni és a mentők is sokáig próbálták visszahozni, de nem jártak sikerrel.

A szabad sajtó nem létezhet nélküled. Támogasd a Nyugat.hu-t!
Támogatom

A szombathelyi Óperint utca egyik szórakozóhelyén lett rosszul csütörtökön 21 óra környékén egy 27 éves fiatalember.

Az Esport bárban társasjátékok és számítógépes játékok várják a vendégeket. Információnk szerint a fiatalember egy hat fős társasággal volt, a mellettük lévő asztaloknál egy osztálytalálkozón beszélgettek fiatalok a tanáraikkal.

Tánczos Mihály

„A fiú egy videojátékra táncolt a testvérével, majd visszament az asztalához. Ott megpróbált megtámaszkodni, miközben felborított egy pohár sört. Szóltam az asztalánál ülő lánynak, hogy vigyázzon, nehogy elázzon a mobiltelefonja” – mondta el a szomszéd asztalnál ülő fiatalember. „Nem ittasság miatt tántorodott meg a srác. Azt mondta a társainak, hogy nem lát, majd összecsuklott” – tette hozzá.

A fiatalemberhez azonnal mentőt hívtak, majd kiderült,hogy nincs pulzusa.

A testvérével érkezett a szórakozóhelyre a fiatalember, majd rosszul lett

„A testvérének a barátnője kezdte meg az újraélesztést és tanárok is odamentek segíteni. A bárt 21:16-kor mindenkinek el kellett hagynia. Sokáig próbálták visszahozni. Egyszer úgy tudom sikerült is, de ismét leállt a szíve és már nem lehetett megmenteni. Nagyon szomorú, ami történt” – mondta az egyik szemtanú.

Tánczos Mihály

„Nem volt pánik, nekem olyan furcsának tűnt az egész, ledermedve néztem, mi történik. Tanultam újraélesztést, de úgy láttam, hogy nálam sokkal jobban értenek hozzá, akik ott vannak. Emlékszem a fiúra, ahogyan a testvérével táncolt, jól érezte magát, nevettek. Aztán pár perc múlva már az életéért küzdöttek” – mondta csendesen egy fiatal. „Annyi idős vagyok,mint az elhunyt, ugyanúgy azért érkeztem, hogy jól érezzem magam. Nagyon sajnálom a fiú testvérét és a szüleit.”

A zuhogó eső miatt gyorsan kiürült az utca, csak néhány fiatal maradt a helyszínen, akik talán fel sem fogták, hogy áznak, próbálták feldolgozni a történteket, fiatal társuk elvesztését.

(*Megjegyzés: Cikkünkben először 21 évesnek írtuk a fiatalembert, a helyszínen beszerzett adatok alapján. Többen is jelezték, hogy ez nem állja meg a helyét. Az elhunyt 1992-es születésű, szeptemberben lett volna 28 éves. A tévedésért elnézést kérünk!)

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu
Hirdetés
Hirdetés

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés
Hirdetés

Sokkoló

Hirdetés