Tangabugyi-automata virít a szombathelyi Károly Róbert utcában

A japán fétis szubkultúra elérte a KISZ-lakótelepet is. A cikkünk végén pedig szavazhat, hogy kipróbálta-e már ezt a készüléket.

Japánban a mindenre is vannak automaták, esernyőt, könyvet, mangafüzetet, de még lányok használt fehérneműit is megvehetjük ezekből. Valami hasonlóba botlottunk a minap a szombathelyi Károly Róbert utcában. A különbség annyi, hogy ezek újak, de akkor is kissé szokatlan a pattogós gumilabdák és egyéb, gyerekeknek targetált játékok mellett közvetlenül egy ilyen, de ez van.

A teljes blokk
NR
Itt pedig a lényeg
NR
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt, vagy facebook messengeren ide kattintva. Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Könnyű