Áthajtott a piroson és tanulóautónak ütközött a figyelmetlen sofőr Szombathelyen

A tanulóvezető zöld jelzésnél hajtott volna át a kereszteződésen egy Toyotával, amikor a menetirány szerinti bal oldalról egy Fiat érkezett. A két jármű ütközött, az okozó gépkocsija egy parkoló Toyotának csapódott.

Személyi sérülés nélküli közlekedési baleset történt kedden délelőtt Szombathelyen, a Szelestey László és a Vörösmarty Mihály utcák kereszteződésében.

TM/Nyugat.hu

A Vörösmarty utcán Kőszeg irányába tartó Fiat vezetője nem vette észre a jelzőlámpa piros jelzését és behajtott a kereszteződésbe. A Szelestey utca felől egy Toyota tanulóautó érkezett, amit tanuló vezetett.

TM/Nyugat.hu

A zöld jelzésen áthaladó gépkocsi a szabálytalan sofőr gépjárművével a jobb hátsó kerekénél ütközött, amitől a Fiat megpördült és egy út szélén parkoló Toyotának csapódott.

TM/Nyugat.hu

A balesetben senki sem sérült meg.

TM/Nyugat.hu

A forgalom rendőri irányítás mellett haladhatott a helyszíni szemle ideje alatt.

TM/Nyugat.hu

A Fiatot vezető asszony elismerte a felelősségét a balesetért. Az esetnek több szemtanúja is volt.

TM/Nyugat.hu
Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk, vagy küldjön róla fotót. Akár névtelenül, titkosított üzenetküldő rendszerünkön keresztül itt , vagy facebook messengeren ide kattintva . Esetleg emailben, itt: jelentem_KUKAC_nyugat_PONT_hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Sokkoló