Weboldalunkon cookie-kat használunk, melyek célja, hogy teljesebb szolgáltatást nyújtsunk látogatóink részére. További információ

Elhunyt Tarnai Ete szombathelyi belgyógyász, természetgyógyász, háziorvos

A sámándobbal és kristályokkal is gyógyító orvos 77 éves volt. Kilenc éve bemutattuk őt olvasóinknak.

77 éves korában meghalt Tarnai Ete szombathelyi belgyógyász, természetgyógyász, háziorvos.

Tarnai Etét Szegeden avatták orvossá 1967-ben, 1973-tól mind a mai napig Szombathelyen szolgált belgyógyász-háziorvosként. Az alternatív medicinával az 1990-es évek elejétől foglalkozott, kiemelkedő eredményekkel.

Egyes fizioterápiás módszereknek az iskolateremtője volt. Igyekezett, amit csak lehetett gyógyszer nélkül, a természet erejével, a lélek elsőbbségével gyógyítani – írja róla a Vitalitas Facebook-oldal.

Tarnai Etével 2011-ben készítettünk interjút, ebben beszél arról is, hogy hisz a lélekvándorlásban, és hogy ő a lelket hozza gyógyító pozícióba.

A lelket hozza gyógyító pozícióba - ő dr. Tarnai Ete

Szombathely belvárosa, tipikus, a múlt rendszerből ránk hagyományozódott körzeti váróteremmel, az ajtón olvasható a név, kilincs itt sincs, csak belülről nyílik. Előjegyzés sincs - meséli már odabent Tarnai doktor. Meg kellett szüntetnie, mert betegei nem tudtak igazodni hozzá. Időjárás-függő mikor mozdulnak meg.

Látott valami érdekeset, izgalmasat, szokatlant? Írja meg nekünk vagy küldjön róla fotót, akár névtelenül is facebook messengeren ide kattintva vagy emailben: jelentem@nyugat.hu

Hozzászólások

A cikkekhez csak regisztrált felhasználóink szólhatnak hozzá. Kérjük, jelentkezzen be, vagy ha még nem tette, regisztráljon.

A szerkesztőség fenntartja magának a jogot, hogy a cikkekhez nem kapcsolódó kommenteket moderálja, törölje. A részletes moderálási szabályokért ide kattintson!

Közélet

Tovább az oldalra